På denne side vises oversigten over Børnekirkens undervisningsserier over det Nye Testamente.
Vælg den ønskede serie for at downloade materialet.

NYT: Jeg er en vinder

7 lektioner om Guds fulde rustning (+ forslag til ekstra lektion), understøttet af historier om Paulus

Jeg vil se Jesus

5 lektioner om at se Jesus, understøttet af historier om mennesker, som ser Jesus for første gang.

Jeg kender Jesus

5 lektioner om at kende Jesus personligt. Historier fra Markusevangeliet 1 og 2.

Jeg gør Jesus kendt

5 lektioner om Mission. Historier fra Apostelens Gerninger. Ekstra undervisning om Evangelist Per Hyldgaard.

BFF

6 lektioner om evigtvarende venskab med Jesus, og ideer til en "Best-Friends-Forever-Fest". Lektion 3 passer til påskedag.

Du må være med

5 lektioner om Jesus' kærlighed, som inkluderer alle.

Jeg vil ligne Jesus

4 lektioner om discipelskab, 2. lektion er særlig egnet til pinsedag.

Til Herrens tjeneste

4 lektioner om Helligåndens gaver + ideer til en ekstra gang. Lektion 1 er særlig velegnet til pinsen.

I Jesus' fodspor

5 lektioner om discipelskab, understøttet af historier fra Matteusevangeliet kap. 8 til 11.

Luk op for Jesus

5 lektioner om at åbne op for Jesus i sit liv, understøttet af historier fra Matteusevangeliet kap. 18 til 24.

Med Jesus i båden

3 lektioner om livet med Jesus, understøttet af disciplenes erfaringer med Jesus i båden. EXTRA: ekstra lektion til Påskesøndag.

I Guds hånd

4 lektioner om at leve i Guds hånd, understøttet af historier om den første tid i Jesus' liv og tjeneste.

Vi er en familie

6 lektioner om at være familie, understøttet af historier om Jesus' kærlighedsgerninger.

Lad det vokse

5 lektioner om vækst i tro, understøttet af Jesus' lignelse om sædemanden.

Gud er min far

6 lektioner om Fadervor, understøttet af Jesus' lignelser. Ekstra ideer til en børnekirkefest.